Home > Artikelen > Olie Blend Bar in Markthal Rotterdam
Olie Blend Bar in Markthal Rotterdam
Artikel

Olie Blend Bar in Markthal Rotterdam

Unilever opent op vrijdag 22 mei de allereerste Olie Blend Bar ter wereld.

Deze unieke, tijdelijke bar in de Markthal in Rotterdam staat geheel in het teken van het blenden van oliën. In de Olie Blend Bar wordt getoond dat juist het combineren van plantaardige oliën bijzondere producten kan opleveren. Net als het blenden (mixen) van bijvoorbeeld thee of koffie is het blenden van oliën een echte expertise. Iedere olie heeft namelijk zijn unieke goede eigenschappen, maar door oliën te mixen, krijg je het beste van alle werelden; een uniekere smaak en een gezonder product.

Olie is namelijk in veel opzichten bijzonder. Het begint allemaal in de natuur, op de boerderijen waar alle bloemgewassen groeien. Waar de boer zorgt voor een mooie oogst zodat van de bloemzaden olie kan worden geperst. Met deze oliën gaat de Masterblender in de Blend Bar aan de slag. Hij laat zien hoe verschillende oliën te combineren zijn tot unieke nieuwe producten. In de Blend Bar kunnen bezoekers de verschillende speciale blends proeven,  met brood en een warm bereid hapje. Ook kunnen mensen hun eigen blend samenstellen en bereiden tot een verse margarine. Ze kunnen hun eigen kennis op het gebied van oliën testen en er is een film te zien over de herkomst van de verschillende oliën. Uiteraard is de Becel Olieblend te koop zodat men er thuis lekkere dingen mee kan maken.

Kortom: blenden, proeven, ruiken en beleven is het motto van de Olie Blend Bar by Becel.

De Blend Bar is tot en met woensdag 15 juli te bezoeken in de Markthal in Rotterdam, daarna zal de Olie Blend Bar andere Europese steden aandoen. 

Klik hier en bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van de Art of Blending by Becel in de Rotterdamse Markthal. 

undefined