Home > Recepten > Broodje omelet met gemengde sla

Ingrediënten

  • 1 lente-uitje (of sla-uitje)
  • 2 eieren
  • peper
  • 20 g Becel met Extra Vierge Olijfolie & Basilicumolie om te smeren
  • 2 volkoren broodjes met zaden en pitjes
  • 1 blaadje gemengde sla

Variaties: Bestrooi de omelet in de pan met wat geraspte kaas en laat het smelten.

Bereidingswijze (voor 2 porties)

voor broodje omelet met gemengde sla

  1. Snijd de lente-uitjes in smalle ringen. Breek de eieren boven een kommetje, kluts ze met een klein scheutje water en wat peper door elkaar.
  2. Verwarm een klein beetje Becel met extra vierge olijfolie & basilicumolie in een middelgrote koekenpan (of 2 kleine koekenpannetjes). Schenk de geklutste eieren in de pan, verdeel het gelijkmatig over de bodem, strooi de lente-uiringetjes erover en laat de (dunne) omelet op een matig vuur stollen en aan de onderkant licht bruin worden.
  3. Snijd de broodjes open en besmeer ze met Becel met extra vierge olijfolie & basilicumolie. Beleg met gemengde sla en de omelet.

Smakelijk!