Home > Recepten > Grote roerbak garnalen met kerriepoeder en verse koriander

Ingrediënten

  • 125 g zilvervliesrijst
  • 2 tomaten
  • 2 kleine rode uien
  • 6 grote rauwe gepelde garnalen (met staart)
  • 2 tl kerriepoeder
  • 4 el Becel met amandelolie & kokosolie voor koken, bakken en roerbakken
  • Een beetje koriander

Bereidingswijze (voor 2 porties)

voor grote roerbak garnalen met kerriepoeder en verse koriander

  1. Kook de rijst volgens de instructies van de verpakking.
  2. Snijd de tomaat in stukjes.
  3. Pel en snijd de ui in reepjes.
  4. Droog de garnalen met een theedoek.
  5. Verwarm 1 el Becel met amandelolie & kokosolie in een wokpan en roerbak de uien 3-4 minuten. Voeg de tomaten, garnalen en kerriepoeder toe. Roerbak het geheel nog 2-3 minuten tot de garnalen roze gekleurd zijn.
  6. Voeg nog 3 el Becel met amandelolie & kokosolie toe, roer het geheel, en breng het op smaak met wat kruiden naar keuze.
  7. Voeg de rijst toe. Strooi er nog wat koriander over om het recept af te maken!

Smakelijk!