Home > Recepten > Knapperig broodje caprese

Ingrediënten

  • 1 grote rijpe tomaat
  • 1 mozzarellabolletje
  • 1 lente-uitje (of sla-uitje)
  • 2 knapperige volkoren broodjes
  • 20 g Becel met Extra Vierge Olijfolie & Basilicumolie om te smeren
  • Paar blaadjes sla
  • grof gemalen peper

Variaties: De broodjes kunnen ook eerst warm gemaakt worden.

Bereidingswijze (voor 2 porties)

voor knapperig broodje caprese

  1. Was en droog de tomaat en verwijder het kroontje. Snijd het bolletje mozzarella en de tomaat elk in 6 plakken of 8 partjes. Snijd het uitje fijn.
  2. Snijd de broodjes open, besmeer met Becel met extra vierge olijfolie & basilicumolie. Beleg met blaadjes sla en om-en-om plakjes (of partjes) tomaat en mozzarella. Bedruppel eventueel met crema di balsamico. Strooi de ui en wat peper erover.

Smakelijk!

Tip: Voeg een paar druppeltjes crema di balsamico toe!