Home > Recepten > Knapperig broodje parmaham

Ingrediënten

  • 10 sprietjes bieslook
  • 1 grote rijpe tomaat
  • 2 zongedroogde tomaten in olie
  • 0 ,5 tl balsamicoazijn
  • grof gemalen peper
  • 2 knapperige volkoren broodjes
  • 20 g Becel met Extra Vierge Olijfolie & Basilicumolie om te smeren
  • 4 blaadjes sla
  • 2 dunne plakjes parmaham

Variaties: Vervang de Parmaham door gegaarde kipfilet, salami, harde kaas of mozzarella.

Bereidingswijze (voor 2 porties)

voor knapperig broodje parmaham

  1. Knip de bieslook fijn. Snijd de verse en gedroogde tomaten in kleine stukjes. Meng de tomaten met de azijn, bieslook en wat peper.
  2. Snijd de broodjes open. Besmeer met Becel met extra vierge olijfolie & basilicumolie. Beleg met blaadjes sla, tomatensalade en de Parmaham.

Smakelijk!