Home > Recepten > Mediterrane boterham met camembert, courgette en honing mosterd

Ingrediënten

  • 200 g courgette
  • eikenbladsla melange
  • 80 g Camembert
  • 40 g Becel met Walnootolie om te smeren
  • 2 el honingmosterd saus
  • tafelzout en peper
  • 4 sneetjes volkoren brood

Bereidingswijze (voor 2 porties)

voor mediterrane boterham met camembert, courgette en honing mosterd

  1. Maak de courgette schoon en snijd ze in plakjes. Was de slamelange. Snijd de Camembert in plakken.
  2. Verhit 20 g Becel met walnootolie in een grillpan of koekenpan en gril de courgetteplakken aan beide kanten. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Besmeer de boterhammen met de overige Becel met walnootolie. Beleg de boterhammen met de plakken Camembert en gegrilde courgette. Voeg de honing mosterd naar smaak toe en maak de boterhammen af met wat sla.

Smakelijk!