Home > Recepten > Overnight havermout met appel, peer en pistache noten

Ingrediënten

  • 200 g havermout
  • 550 ml Becel Sojadrink
  • 40 g geraspte kokos
  • 1 tl steranijspoeder versgemalen
  • 2 tl verse gemberwortel geraspt
  • 2 kleine appels geraspt
  • 1 peer
  • geschaafde pistachenoten

Bereidingswijze (voor 6 porties)

voor overnight havermout met appel, peer en pistache noten

  1. Plaats de havermout, kokosnoot, steranijs, geraspte appels en Becel Soja drink in een grote kom en mix tot een homogeen mengsel.
  2. Dek af en zet koel weg gedurende de nacht.
  3. Haal het mengsel uit de koelkast voor serveren en laat op kamertemperatuur komen.
  4. Verdeel het mengsel over de kommen en voeg eventueel nog een scheutje Becel Soja drink toe.
  5. Serveer met de gesneden peer en pistachenoten.
  6. Voor verwennerij in het weekend kun je er honing of ahornsiroop overheen schenken.

Smakelijk!

Tip: TIP: rooster de peer in de oven voor een zoetere en warme touch. Verwarm de oven voor op 200c. snij de peer in stukjes en bak voor ongeveer 10 minuten.