Home > Recepten > Plantaardige pasta pesto zonder kaas

Ingrediënten

  • 200 gram doperwten, gekookt
  • 1 teentje knoflook, gepeld
  • 20 gram geroosterde pijnboompitten
  • 2 eetlepels Becel Olie Blend Classic
  • 1 /2 citroen (schil en sap)
  • peper en zout
  • 300 gram fusilli
  • 100 gram gehalveerde cherrytomaatjes
  • rucola
  • Becel Original (vloeibaar)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

voor plantaardige pasta pesto zonder kaas

  1. Ontdooi de doperwten in Becel Original.
  2. Vermaal de geroosterde pijnboompitten, de doperwten, het citroensap, de citroenschil en 2 eetlepels Becel Olie Blend Classic in een hakmolentje. Kruid met peper en zout.
  3. Kook de pasta gaar.
  4. Schep de tomaatjes, pesto en rucola erdoorheen.

Smakelijk!

Tip: Wil je kans maken op een gratis vegan kookworkshop met Miljuschka? Doe dan mee met onze vegan challenge!