Home > Recepten > Tomaat, komijnekaas & alfalfa sandwich

Ingrediënten

  • 6 kerstomaatjes
  • 2 volkoren boterhammen
  • 2 -4 blaadjes sla
  • 20 g komijnekaas (30+, 2 plakjes)
  • Pluk alfalfa
  • 20 g Becel met Extra Vierge Olijfolie & Basilicumolie om te smeren

Bereidingswijze (voor 2 porties)

voor tomaat, komijnekaas & alfalfa sandwich

  1. Maak de tomaatjes schoon en snijd ze in vieren en snijd de kaas in reepjes.
  2. Besmeer de boterhammen met Becel met extra vierge olijfolie & basilicumolie.
  3. Beleg 1 boterham met sla, alfalfa, tomaatjes en kaas.
  4. Leg de andere boterham met de besmeerde kant naar beneden erop.
  5. Snijd diagonaal in tweeën en leg op 2 bordjes.

Smakelijk!