Home > Recepten > Zalm op een bedje van spinazie met cherrytomaten

Ingrediënten

  • 300 g spinazie
  • peper
  • 2 el Becel Original (vloeibaar)
  • 10 cherrytomaten
  • 2 stuks zalmfilet (75 g per stuk)

Bereidingswijze (voor 2 porties)

voor zalm op een bedje van spinazie met cherrytomaten

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Doe de spinazie met 1 tl Becel Original in een pan.
  2. Kook en roer de spinazie op hoog vuur, tot de spinazieblaadjes min of meer van kleur zijn veranderd (2-3 minuten). Voeg wat peper toe. Breng het verder op smaak als dit nodig is.
  3. Schep de spinazie in 1 wat grotere of 2 wat kleinere ovenschalen. Leg de zalm en de cherrytomaatjes hier bovenop. Smeer de zalm en cherrytomaatjes licht in met Becel Original. Plaats de schalen in de oven voor 8-10 minuten.
  4. Verspreid de rest van de Becel over de zalm en serveer de gerechten uit!

Smakelijk!