Home > Nieuws > Kijkje in de keuken van Becel
Kijkje in de keuken van Becel
Becel Blend Bar

Kijkje in de keuken van Becel

De Becel Blend Bar staat helemaal in het teken van het blenden van oliën. In de Olie Blend Bar zie je dat juist het combineren van plantaardige oliën bijzondere producten oplevert.

Net als het blenden (mixen) van bijvoorbeeld thee of koffie is het blenden van oliën een echte expertise. Iedere olie heeft zijn eigen, specifieke eigenschappen. Door oliën te mixen, zijn er oneindig veel mogelijkheden in smaak en samenstelling. Veel plantaardige oliën zijn van nature rijk aan onverzadigde vetten. Het vervangen van verzadigde vetten door onverzadigde vetten draagt bij tot het behoud van een normaal cholesterolgehalte.

Deze lekkere en gezonde oliën vinden hun oorsprong op het boerenland, op de boerderijen waar de bloemgewassen groeien. Na de oogst wordt van de bloemzaden olie geperst en gefilterd. Met deze oliën gaat de masterblender in de Blend Bar aan de slag. Hij laat zien hoe verschillende oliën te combineren zijn als basis voor unieke nieuwe producten. In de Blend Bar zijn deze speciale Olie Blends te proeven en kunt u een eigen blend samenstellen en bereiden tot een verse spread.

De Blend Bar toert door het land. We staan in verschillende supermarkten en op de volgende evenementen:

 

Blenden, proeven en beleven; dat kan bij de Olie Blend Bar in de Becel Blend Bar.

Lekkere smaakvolle margarine in de Becel Blend Bar