Home > Nieuws > Nieuwe verpakking
Nieuwe verpakking
Vertrouwde smaak

Nieuwe verpakking

Om duidelijker te laten zien dat de basis van Becel gelegd wordt in de natuur, hebben alle producten een nieuwe verpakking.

De nieuwe verpakking hebben een matte afwerking en vertonen de plantaardige oorsprong van Becel. En dat is niet zomaar, want Becel wordt gemaakt met een unieke mix van zonnebloem-, lijnzaad- en koolzaadolie. Deze oliën bevatten van nature de goede Omega’s 3 en 6 die goed zijn voor het hart. Ze dragen bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed. Uiteraard hebben de producten de vertrouwde smaak.

Bekijk onze nieuwe verpakkingen hier.

Herkomst van Becel

Becel is van oudsher het merk dat al decennialang continu margarineproducten ontwikkelt, om zo het beste voor op brood of in de keuken te kunnen bieden. Ondanks de rijke historie zijn er nog veel misverstanden over de herkomst van margarineproducten. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat de basis voor Becel wordt gelegd op het boerenland. Uit de zaden van zonnebloemen, koolzaad- en lijnzaadbloemen worden namelijk plantaardige oliën verkregen, die de basis vormen van Becel. Meer informatie over de herkomst van margarineproducten ontdekt u op onze transparantiepagina.